Bed & Breakfast

slideD2

Het Witte Huys***

Welkom in Bed & Breakfast Het Witte Huys***. Op slechts 2 km van het centrum van Hasselt kunt u tot rust komen in een comfortabele gastenkamer met een eigen badkamer met lavabo, douche en toilet. Deze klassevolle villa uit de jaren ’60 werd door beide gastheren in 2012 volledig gerenoveerd en is zo de ideale uitvalsbasis om de ‘smaak’ van Hasselt te ontdekken. Ook Genk, Tongeren en andere Limburgse steden zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. De inrichting van de stijlvolle kamer straalt een intieme, warme sfeer uit en is een mix van authentieke, klassieke stukken met frisse, modernere accenten. Daarbij is gebruik gemaakt van natuurlijke, tijdloze kleuren met licht sobere decoraties.

Privé afgesloten parking

De gastenkamer beschikt over een eigen parkeerplaats op het terrein van Het Witte Huys.

Ontbijt

Ontbijt aan onze gasten wordt geserveerd in de ontbijtruimte gelijkvloers met uitzicht op de tuin, op een tijdstip naar keuze (tussen 8u00 en 10u00). Indien gewenst kan er ook op de kamer ontbeten worden.

Aankomst en vertrek

Inchecken kan in Het Witte Huys vanaf 16:00 uur (tijdens het weekend) en vanaf 17:00 uur op weekdagen. Op de dag van vertrek vragen we voor 11.00 uur de sleutel in te leveren. Andere tijden voor aankomst of vertrek zijn in overleg.