Zakelijk overnachten

Zakenmensen zijn een zeer specifieke doelgroep die de nodige aandacht in onze B&B genieten. De meeste zakelijke gasten reizen alleen voor één of meerdere dagen tijdens de week. Daarom denken we bij B&B Het Witte Huys ook aan deze klanten:

Comfort & rust

De kamer in de B&B zijn voorzien van al het nodige comfort om ook zakelijk klanten een verdiende nachtrust te gunnen. Een boxspring bed, gratis wifi, een werktafel met comfortabele stoel, flatscreen tv en eigen badkamer (met douche, toilet en wastafel) in de kamer.

Privé afgesloten parking

We bieden ook een private parking aan enkel voor de gasten van de b&b.

Uitstekende ligging

Verder ligt b&b Het Witte Huys vlakbij de oprit van de autosnelweg E313 (afrit Hasselt Oost) en op enkele honderden meters van de grote ring rond Hasselt. Hierdoor zijn kantoren en bedrijven rond de stad alsook plaatsen in het stadscentrum vlot en makkelijk bereikbaar.

Tarieven

We stellen graag onze MIDWEEKFORMULES excl. ontbijt* voor (minimumverblijf van 2 n. van maandag tot vrijdag): • 2 nachten: €130 (1 pers.) – €190 (2 pers.) • 3 nachten: €180 (1 pers.) – €270 (2 pers.) • 4 nachten: €240 (1 pers.) – €360 (2 pers.) (*) Op aanvraag kan er ‘s ochtends een ontbijtmand op de kamer gebracht worden.

Leave a Comment